Design
Build
Maintain.

We aim to respond to our clients’ needs faster than our competitors, whilst delivering first-class customer service and quality of work.

Our Company

We work hard as individuals, support each other as a team and measure our success through our clients. As a team we have all aspects of office design, build and maintenance covered, backed with more than 20 years’ experience.

The major values that define our quality and approach are: Agility, Integrity and Excellence. As you'd expect, these qualities are central in our promise to our customers... dedicated to delivering inspirational spaces quickly, with a quality of service that exceeds expectation.

Read more 

Our Clients

Need To Know A Little More About Our Business?

If You Need Further Information Or Assistance, Please Get In Touch.

We aim to respond to our clients’ needs faster than our competitors, whilst delivering first-class customer service and quality of work

Our Work

Playtech

Playtech are market leaders within online gaming software industry. With their team growing rapidly, they relocated their headquarters to the heart of London. The project was delivered as a design and build contract, ensuring that the brand represented both young, vibrant and techy environment, alongside industrial and edgy.

Read more 

Merchant Square

Merchant Square is a WeWork owned space based in Paddington, London. WeWork offer shared office space across the globe for all businesses, from scaling start-ups to established enterprises. Ahead of this project, we had built a good relationship with our clients due to previous works together. We were tasked with designing, installing and commissioning electrical and lighting on multiple floors of the shared office space. This project had a short timeframe and delivered on time.

Read more 

Mills & Reeve

Mills & Reeve is a well-established Law firm, with multiple locations across the United Kingdom. This project was for their firm based in central Birmingham. Due to our proven track record on delivering quality installations to tight deadlines, we were chosen for Mills & Reeve’s next project. We had the brief to deliver new and exciting lighting to the reception area, meeting rooms, main boardroom and back offices on the ground floor, commercial kitchen with a seating area for staff, as well as back of house changing area which included showers and toilet facilities.

Read more 

We Are Trusted By

Stay up to date with all of our latest news.