Places

We like Fold 7's office

Fold 7's office with sunken seating areas dressed with turquoise cushions to compliment the company's branding. The ceiling is decorated with human-scale sculptures, by artist Michal Trpák, which dangle from umbrellas.

Onefootball HQ

Employees of Onefootball can practice their football skills in these headquarters which features goal posts and a three-lane running track. Weaving between meeting rooms and open desk areas, the track forms the office's circulation space.

The Park Güell

This public park with bright mosaics, gardens and architectonic elements are the composition of Gaudi. Styled in his naturalist phase (1st decade of 20th century) ... Park Güell is the reflection of Gaudí's very individual style.

Google's Taste of British

We love Google's quirky Soho HQ and its British theming! In this people-centred space, typical of Google, you can find everything from giant squooshy pub-style sofas to a space for a quick coffee which you would be forgiven for thinking is your nan's living room.

 

Back to Inspiration

RSR Your Turnkey Solution

Our design, build and maintenance capability means you can have a one stop shop solution with one point of contact to manage your project delivery.

Call a member of our friendly team on 01908 218830 for further information.

Our Work

Huawei

At their new headquarters building in Reading, Huawei required the stripping out of the existing lighting and control systems in the premises. In their place would be an installation of a new high output, intelligent lighting and power system which would be very cost effective when it came to future layout changes.

Read more 

Golden Tree

RSR was tasked with the lighting redesign and electrical refurbishment of the first floor of their London premises, 33 Davis Street. Using the highest quality feature lighting in the reception, Broker's cafe, boardrooms and breakout areas, RSR were able to accentuate the distinctive style of the offices architecture.

Read more 

Market Access

When MarketAxess called for RSR to refurbish their 10th floor central London offices, they specified a need that revolved around the contemporary use of bright lights. The lights used accentuated the clean cut space of the offices design and layout. RSR worked on a range of areas to bring the clients brief to life including the front-of-house feature reception areas, right through to the technical plant rooms and risers.

Read more 

We Are Trusted By

Need To Know A Little More About Our Business?

If You Need Further Information Or Assistance, Please Get In Touch.

Stay up to date with all of our latest news.